Hem » Du får inte missa denna intressanta och viktiga föreläsning med Jerzy Sarnecki!. 31 mars 13.00-15.00

Du får inte missa denna intressanta och viktiga föreläsning med Jerzy Sarnecki!. 31 mars 13.00-15.00

”Svensk brottslighet – hur ser det egentligen ut?”

Den kriminalpolitiska debattens vågor går höga i vårt land. Dagligen kan vi via olika media ta del av en intensiv rapportering om gängkriminalitet, frekventa skjutningar och ett stadigt ökande antal bedrägerier inte minst mot äldre personer. Aktiva Seniorer Örebro har lyckats engagera en av Sveriges mest kända föreläsare/forskare inom detta område; professor emeritus Jerzy Sarnecki. Jerzy har bland annat varit utredningschef på BRÅ (Brottsförebyggande rådet). Han är en välkänd tv-personlighet och ofta anlitad som expert i kriminologi av svenska och internationella medier.

Ta chansen och kom och lyssna på Jerzy Sarnecki som kommer till Aktiva Seniorer torsdagen den 31 mars klockan 13.00 – 15.00 och föreläser om det högaktuella ämnet: ”Svensk brottslighet – hur ser det egentligen ut?”.

Evenemanget äger rum på Kulturkvarteret, lokal Akustiken. Det hela avslutas med frågestund och fika.

Pris: 225 kr

Varmt välkomna!

Kjell och Karin