Hem » Musicals of the night.

Musicals of the night.

Torsdag den 29 april kl. 14.00 finns denna länk.

Det är dags att sända det sista digitala programmet för denna vår.

Vi är glada att vi har kunnat erbjuda er intressanta föreläsningar och lättsam musikunderhållning, när vanliga träffar har varit omöjliga. Vad vi förstår har det också uppskattats av många medlemmar. Meningen var att vi idag skulle få lyssna till musikgruppen ”Forever young”, men på grund av pandemin har de inte kunnat träffas. Istället får vi lyssna till ”Musicals of the night”. Ett musikalprogram, som spelades in på Sparbanksbörsen i Fjugesta 2018. Vi bjuds på välkända musikal-sånger av sångarna Märta Nilsson och Anders Wallbom med ackompanjemang av Helena Larsson och Alexandra Zoffman.

Varmt tack till Lekebergsrevyn, som så generöst låter oss ta del av deras tidigare program! Mycket nöje!

Anslut via nedanstående länk

https://youtu.be/zgaJXMsosUs