Brev från Styrelsen

En ovanlig höst.

Vi gläder oss åt att cirka 3500 önskemål skickades in gällande höstens program. Men redan innan anmälningstiden hade gått ut tvingades vi att göra förändringar.

En del arrangörer har meddelat att de inte kan ta emot, och dessa arrangemang är redan inställda och utkommunicerade till berörda.

Hösten bjuder på en stor osäkerhet. Vi rättar oss efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner rakt av. Det innebär att nödvändigheten att hålla avstånd och maxantal på 50 personer på samlingar, gör det extra svårt för oss framför allt vid alla bussresor,  och vid föreläsningar och månadsmöten, som normalt kan ta emot betydlig fler.

Vi arbetar oförtrutet att försöka hitta så bra lösningar som möjligt, och har en grupp från styrelsen, som har möten varje vecka under sommaren. Viktigt är dock att visa stor ödmjukhet och respekt för rådande läge – och inför varandra.

En del aktiviteter måste ställas in, en del försöker vi hitta alternativa lösningar till, en del försöker vi dubblera för att kunna erbjuda så mycket som möjligt ”på hemmaplan”.  En sak är säker – det kommer att bli ett antal förändringar, ibland med kort varsel. Vi hoppas på din förståelse och medverkan i detta!

Håll ögonen öppna!  Mail/brev kommer och uppdateringar sker kontinuerligt på hemsidan.

Vi hoppas på det bästa och ser fram emot att träffas i höst. Tills dess – trevlig sommar och ta väl hand om dig!

Inger Beijer, ordf  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *